Комплектуючі установок

Комплектуючі установок
Опубліковано 25.10.2023

Установки для глибокої біологічної очистки стічних вод “BIOTAL” виготовлюються на різну продук-тивність – від 1,5 до 2400 м³/добу. Починалось виробництво з маленьких установок, розрахованих на очистку стічних вод від окремих приватних будинків, міні-готелів, ресторанів, АЗС, шкіл, адміністративних будинків. Це – установки моноблочного типу. Їхні корпуси виготовлені з поліпропілену. Всередині полі-пропіленових біореакторів монтуються сітки для затримання грубих нечистот, аераційні системи, ерліфти, біофільтри, ультрафіолетові знезаражувачі та інше. На початку налагоджування виробництва установок “BIOTAL” фахівці компанії постійно шукали оптимальні комплектуючі деталі та матеріали, які б, з одного боку були якісними і надійними при тривалій експлуатації, а з іншого боку, щоб їх вартість не була надто високою, оскільки вартість комплектуючих безпосередньо впливає на вартість кінцевого продукту.

Аналізуючи роботу вже працюючих установок “BIOTAL”, ми прийшли до висновку, що економити на комплектуючих і матеріалах не варто, оскільки з часом така економія “вийде боком”. Тому в кінцевому варіанті прийшли до того, що корпуси моноблочних установок “BIOTAL” і всі поліпропіленові вузли виготовлюються виключно з поліпропілену німецької фірми “Simona”. Цей виробник зарекомендував себе як надійний партнер у постачанні якісного поліпропілену – легкого, міцного і стійкого до агресивного середовища матеріалу. Також важливими деталями, які забезпечують безперервну і надійну роботу установок “BIOTAL” є електромагнітні клапани, датчики рівнів, контролери автоматики. Автоматика – це серце установки. Вона забезпечує багаторічну роботу установки “BIOTAL” без втручання обслуговуючого персоналу. Для виготовлення автоматики установок “BIOTAL” використовуємо контролери компанії “Siemens” (Німеччина), яка є світовим лідером виробництва електроніки. Інші вузли автоматики збираємо на базі комплектуючих таких відомих виробників як “Eaton” (США), “АВВ” (Швеція-Швейцарія),  “Schneider Electric SE” (Франція).


Дуже важливим для забезпечення надійної роботи очисних споруд для біологічної очистки стічних вод є повітродувне обладнання, яке подає повітря в очисні споруди з метою забезпечення бактерій актив-ного мулу достатньою кількістю кисню.  Наші конкуренти використовують недорогі повітродувки мало-відомих виробників з метою зменшити вартість установок і в такий спосіб виграти конкурентне змагання з установами “BIOTAL”. Наше реноме – це забезпечити клієнта якісним обладнанням, яке б економило кош-ти клієнту за рахунок довготривалої безаварійної його роботи. Наприклад, моноблочні установки “BIOTAL” ми комплектуємо японськими безмембранними повітродувками “NITTO” у той час як наші конкуренти комплектують свої установки мембранними повітродувками, в яких періодично потрібно замінювати мембрану, оскільки з часом вона втрачає свої властивості. Установки “BIOTAL” продуктивністю від 20 до 2400 м³/добу ми комплектуємо чеськими повітродувками рутцевого типу, які менше споживають елктроенергії і менш шумні, ніж вихреві повітродувки центробіжного типу, якими комплектуються уста-новки конкурентів.

Будемо вдячні, якщо поділитись записом в соцмережах
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!