Підтримка один одного найважливіша

Підтримка один одного найважливіша
Опубліковано 28.03.2022
В цей нелегкий для України час, підтримка один одного найважливіша.
Звертаємося перш за все до власників та керівників готелів, відпочинкових комплексів Закарпатської, Львівської, Івано – Франківської, Чернівецької областей, які знаходяться за містом та забезпечують комфорт та спокій українців.
Дивлячись правді у вічі у Вас зараз переповнені готелі, до такого завантаження ніхто із Вас не був готовий. Забруднені стічні води скидаються неймовірними об’ємами та забруднюють водні об’єкти та все навкруги!!!!
Поки наші герої зі зброєю в руках захищають нас від ворога, лікарі борються за життя кожного громадянина, волонтери, комунальники допомагають на всіх фронтах, але ми ж Вами повинні оберігати нашу екологію.
Річки, озера в жахливому стані, стічні води скидаються нечуваними об’ємами, Ваші очисні споруди “СЕПТИКИ” не були для такого розраховані.
Давайте збережемо екологію країни себе та для майбутнього наших дітей.
Хто давно планував або тільки вирішив не нищити екологію, а облаштувати автономну каналізацію для очищення стічних вод – компанія “UKRBIOTAL” надає індивідуальну максимально можливу знижку на установки для очищення стічних вод “BIOTAL”.
Представники нашої компанії у Ваших регіонах проведуть БЕЗПЛАТНІ консультації та допоможуть підібрати установку “BIOTAL”.
На перший погляд, може здатися, що зараз не до цього – АЛЕ НАСПРАВДІ ЗАВТРА ВЖЕ МОЖЕ БУТИ ПІЗНО!
Все починається з Вас ЗАВЖДИ – будьте на своєму місті та не дозвольте ще однієї трагедії – екологічної катастрофи.
Зробіть свій внесок для збереження УКРАЇНИ!
Ніхто не збудує нам держави, крім нас самих!
Слава Україні!
Героям Слава!
Будемо вдячні, якщо поділитись записом в соцмережах
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!