Aqua Therm Kyiv 2023

Aqua Therm Kyiv 2023
Опубліковано 19.05.2023

Уже вкотре ми брали участь у головній інженерній події року – виставці Акватерм Київ.

Акватерм Київ 2023 – це не тільки виставка, а й унікальна платформа обміну досвідом для розвитку інженерної галузі в Україні.

Протягом усіх днів виставки темою цьогорічного Aquatherm Kyiv стали питання відбудови зруйнованої під час війни інфраструктури України. Обговорювались державні та міжнародні програми відновлення та розвитку територій, що постраждали від військових дій.

  • Цього року наша компанія представила вдосконалений модельний ряд з/б моноблочних установок продуктивністю до 16 м³/д. Їх можна використовувати при будівництві нових очисних та при переобладнанні наявних на автономну каналізацію “BIOTAL”.
  • Установки типу “KPS”, які розміщуються у збірних з/б колодязях, продуктивністю від 20 до 100 м³/д, тепер можна встановлювати у стандартних колодязях діаметром 1 м, 1,5 м та 2 м.
  • Установки продуктивністю від 100 до 2400 м³/д мають блоки управління облаштовані моніторами, на яких відображається технологічний процес, також можливий дистанційний моніторинг роботи.

💙💛Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі масштабні заходи! Організаторам виставки за можливість представляти свої новинки! Відвідувачам, що відвідали наш стенд та цікавилися очисними спорудами “BIOTAL” та нашими новинками.

 

Будемо вдячні, якщо поділитись записом в соцмережах
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!